skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Bluetooth speaker 

Deze speaker is geschikt voor het draaien van muziek of audio terwijl er weinig mogelijkheden zijn tot aansluiting. Geschikt voor zowel de beginne dj, de gevorderde dj of iedereen die gebruik wil maken van het afspelen van muziek of audio. Dit kan dus ook om een seminar of een toespraak gaan. Zowel zakelijk als particulier is deze techniek een aanvulling op andere audio apparatuur. Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen. Dit biedt vele mogelijkheden waardoor audio goed afgespeeld en weergegeven kan worden. 

Bluetooth speaker voor professioneel gebruik

De mobiele speaker is handzaam. Deze is mee te nemen door middel van een handvat en wieltjes. In combinatie met de bluetooth speaker kan er aardig veel geëist worden van deze apparatuur. Het is mogelijk om op locaties plaatjes te draaien of een toespraak te organiseren dankzij de mobiele speaker. Zakelijke ondernemers investeren in goede audio apparatuur zodat zakelijk besprekingen, maar ook bijeenkomsten of toespraken goed gevolg kunnen worden. De horeca, de dj, maar ook thuis, de technologie van nu biedt vele kansen. 

Muziekinstallatie met bluetooth speaker

Een muziekinstallatie of een geluidsinstallatie is een beetje het complete pakket. Speakers gecombineerd met afspeelmogelijkheden. Ook de speaker kan ingebouwd zijn in de muziekinstallatie. Wie regelmatig gebruikt maakt van zijn apparatuur kiest dan ook voor een goede en complete muziekinstallatie. De mobiele muziekinstallatie maakt het mogelijk om deze overal mee naar toe te nemen. Ook weer voor zakelijk of particulier gebruik. Hier zit de MP-3 weergave functie op en één tot twee VHF microfoons, al dan niet draadloos. 

Populaire licht en geluid producten