skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Boxen kopen 

Om muziek goed te laten klinken zijn ook goede boxen nodig. Dit is onmisbaar voor de horeca, ondernemer of de dj. Het hangt er ook weer vanaf welke geluidsinstallatie of apparatuur gekocht worden. Boxen zijn een vast onderdeel van een losse installatie. De boxen worden strategisch opgehangen of los geplaatst. Het voordeel van losse boxen is dat deze altijd verplaatsbaar zijn, mocht dit nodig zijn. Ook is het mogelijk om boxen in te bouwen, zodat deze netjes weggewerkt zijn. Ook de plafondspeaker is een goede optie. Let hierbij altijd op de kwaliteit van het geluid. In niet ieder gebouw is de akoestiek even goed. 

Boxen kopen, kies voor de mobiele speaker

De mobiele speaker is verplaatsbaar middels een handvat en wielen. Dit maakt meenemen erg eenvoudig. Uitermate geschikt voor de muzikant of dj die op verschillende locaties wordt ingehuurd. Hierdoor is men niet afhankelijk van de aanwezige boxen, maar kan de apparatuur gecombineerd worden met de mobiele speaker. Daarnaast is er een ruime keus in speakers waaronder actieve speaker, passieve speaker, speakerset of monitor speakers. Voor elke gelegenheid is weer iets anders nodig, en daarom moet het boxen kopen zo goed mogelijk worden afgestemd op het doel. 

Boxen kopen, onderdeel van goede dj apparatuur

Een goede dj ontkomt er niet aan: dj apparatuur kopen. Dit kan gaan om boxen, een mengpaneel of een mobiele speaker. Belangrijk is dat er gekeken gaat worden op welk niveau er gedraaid wordt en in welke gelegenheden. Iedere dj is klein begonnen en met een starters set kan iedereen beginnen. Boxen kopen is misschien minder geschikt voor de dj, omdat deze meer heeft aan een mobiele speaker en versterker. Maak de set compleet, iedere grote dj is ooit klein begonnen.

Populaire licht en geluid producten