skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Draadloze microfoon

De draadloze microfoon is ideaal voor zowel de dj, de spreker of de zanger. Te gebruiken op een karaoke-avond, feestavond, voor dj's in clubs, maar ook tijdens vergaderingen of bijeenkomsten. Denk ook eens aan een presentatie: bijna overal is een draadloze microfoon een aanvulling hierop. Want vooral in grote ruimten en zalen is het voor de toehoorder vaak moeilijk om alles goed te verstaan. Degene die vooraan staan horen voldoende, maar achteraan wordt het geluid steeds slechter. Een draadloze microfoon versterkt het geluid van de spreker of zanger en zorgt ervoor dat iedereen mee kan genieten of het kan volgen.

Draadloze microfoon gebruiken

Een muziekinstallatie of geluidsinstallatie is er in verschillend modellen met allen hun eigenschappen. Het mobiele geluidssysteem is handig om mee te nemen naar presentaties en feesten. Diverse audio ingangen maken het mogelijk om verschillende apparatuur aan te sluiten. Zo is de De Skytec Party Rock een actieve speaker set van 200 watt mét bekabelde microfoon. Uiteraard is het ook mogelijk om hierbij de draadloze microfoon te gebruiken. Dit geeft net wat meer vrijheid.

Geluid van de draadloze microfoon versterken

Optimaal geluid nodig? Een hifi versterker kopen is dan een oplossing. Hiermee wordt het oorspronkelijk geluid of de sound zo natuurgetrouw mogelijk doorgegeven. Ruis en andere storingen worden hiermee eruit gefilterd. Een versterker is een mooie aanvulling voor de dj, de spreker of voor seminars. De microfoon geeft zo een perfect geluid weer. Het geluid wordt immers steeds belangrijker in onze samenleving: de techniek staat niet stil en we stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van het geluid. Een hifi versterker kopen in combinatie met een microfoon is een goede stap in deze richting.

Populaire licht en geluid producten