skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Goedkope versterker 

Een versterker zorgt ervoor dat het geluid of de audio goed wordt doorgegeven. Dit betekent: zonder ruis of storingen. Een goedkope versterker hoeft niet per definitie minder kwaliteit te geven. Natuurlijk is er verschil, maar alleen de beste apparatuur is goed genoeg en daarom is de voordelig geprijsde versterker zeer geschikt voor de beginnende dj of de kleine horecaondernemer. Maar ook voor thuisgebruik is deze versterker ideaal. Tevens is deze geschikt voor bijvoorbeeld een karaoke avond.

Goedkope versterker voor prima geluid 

Wie zingt, acteert of mensen toespreekt ontkomt er niet aan om een microfoon te gebruiken. Een draadloze microfoon is vooral handig wanneer de gebruiker zich wil bewegen of tussentijds iets anders doet. Ook in kleine ruimtes is deze microfoon erg handig vanwege het ontbreken van bekabeling. De voordelige versterker is een prima aanvulling op de microfoon: het geluid komt hiermee goed door. 

Goedkope versterker en bluetooth speaker combineren

In combinatie met de draadloze microfoon is de blue tooth speaker ook een goede uitbreiding. Hiermee hoeft er niet gezocht te worden naar bekabeling en aansluitingen. Vooral geschikt voor toespraken, seminars, vergaderingen. Maar ook voor feesten die regelmatig ergens anders gehouden worden. De versterker is bijna overal mee te combineren. Belangrijk is dat er een set wordt gemaakt waar ook wat mee gedaan kan worden. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Denk daarom vooruit wanneer je over wilt gaan tot de aanschaf van audioapparatuur. Of dit nou om een versterker, een draadloze microfoon, een blue tooth speaker of misschien wel een complete dj set gaat. Audio moet gewoon goed klinken.

 

Populaire licht en geluid producten