skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Karaoke set

Hiermee wordt alleen muziek afgespeeld, en zingt een persoon mee met de muziek. Rond 1980 werd karaoke enorm populair in Oost-Azië en heeft sindsdien de wereld verovert. In 1984 kwam Philips in Nederland met de allereerste meezingversterker. In 1990 opende in Nederland de eerste karaokebar. Kortom: meezingen op muziek was en is nog steeds populair onder jog en oud. Wil je een avond echt feestelijk maken met muziek én vermaak, dan is een karaoke-avond een favoriete invulling. Dat kan alleen wanneer je over de nodige materialen beschikt. Een karaoke set is dan ook onmisbaar.

De karaoke set met microfoon

Naast een set is een draadloze microfoon ook erg belangrijk. Uiteraard kan er ook gebruikt worden gemaakt van een bekabelde microfoon, maar een draadloze geeft voor de zangers toch wat meer bewegingsvrijheid. Want naast zang, wordt er vaak ook nog eens bewogen, gedanst en gesprongen. De draadloze microfoon voorkomt valpartijen over kabels. Denk hieraan wanneer je een karaoke set kopen gaat.

Karaoke set en goede boxen

Wie boxen gaat kopen, koopt speakers die in een kast zijn gebouwd. Het geheel worden boxen genoemd. Toch is er een verschil met boxen kopen of een karaoke set. Een stereo karaoke actieve luidsprekerset heeft een ingebouwd hoog vermogen versterker en een echo-effect dat regelbaar is. Het geluid tijdens een karaoke-avond moet immers perfect zijn, anders is niet goed te verstaan wat er gezongen wordt. Vaak zien we dan er gebruik wordt gemaakt van het verkeerde materiaal en dit kan de avond aardig verpesten. 2 microfooningangen zorgen voor een snelle wisseling van zangers en sprekers. Investeer in een goede en complete set, dan kan een karaoke-avond niet meer stuk.

Populaire licht en geluid producten