skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Mobiele speaker 

Een mobiele speaker is altijd mee te nemen naar feesten, presentaties of waar deze ook nodig is. Doordat deze handzaam is, verplaatst de mobiele speaker zich eenvoudig. Geschikt voor degenen die vaak gebruik moet maken van de mobiele speaker op wisselende locaties. De Skytec ST-050 bestaat uit een draadloos audiosysteem met VHF microfoon, MP-3 afstandsbediening en 100 watt vermogen. Deze speaker is daarom ideaal geschikt voor thuisparty's karaokeavonden en vergaderingen of seminars. De mobiele geluidsinstallatie heeft nog veel meer mogelijkheden.

Kies voor de beste mobiele speaker

io vind je bij Sky audio Rotterdam. Er wordt geleverd aan zowel zakelijke als particuliere klanten in heel Nederland en België. Sky audio Rotterdam is daardoor erg toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van audio, sound en muziek. Ook als het om de speakers gaat. Met de mobiele geluidsinstallatie wordt er veel meer in huis gehaald. Zo heeft de Skytec ST-120 een 8 inch speaker, 250 watt versterker en een accu. Ideaal voor sportevenementen, feesten en partijen. 

Mobiele speaker met bluetooth

De blue tooth speaker is flexibel inzetbaar en werkt middels blue tooth, dat nagenoeg overal goed bruikbaar is. De Skytec SP1200ABT Hi-End is een blue tooth speaker die een ingebouwde versterkermodule bezit. Met de complete plug-and-play unit en het 2-Weg bass-reflexsysteem haal je iets in huis dat van kwaliteit mag spreken. Doordat deze tegelijkertijd mobiel is zal deze bluetooth speaker als speaker extra zijn diensten bewijzen. Kwaliteit mag nooit ontbreken wanneer het om een goede sound gaat. Sky audio Rotterdam weet dat als geen ander.

 

Populaire licht en geluid producten