skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Muziekinstallatie 

Met een muziekinstallatie weet je perfect alle soorten muziek weer te geven. Een goede beat, bass en sound zijn belangrijk. Het maakt hierbij niet uit of je professional, semi-professional of beginner bent. Goede apparatuur verdient zichzelf weer snel terug. Een muziekinstallatie is dan ook een investering voor de toekomst. Met een mobiele geluidsinstallatie ben je niet afhankelijk van netstroom of andere obstakels. Door middel van de oplaadbare accu is de mobiele muziekinstallatie overal toe te passen. Zo kan er nog eens afgewisseld worden voor gebruik tijdens een feest en een presentatie. Ook voor evenementen wordt vaak gebruikt gemaakt van de mobiele muziekinstallatie.

Muziekinstallatie en boxen

Wie boxen gaat kopen heeft voldoende keus hierin. Boxen zijn op te hangen of ergens in te monteren, maar ook mobiele boxen of speakers zijn mogelijk. Boxen kopen is altijd nodig wanneer je geluid of muziek wilt laten horen. Een muziekinstallatie bevat deze al maar is veel uitgebreider. Zo kunnen bestanden via een installatie afgespeeld worden, iets dat bij boxen niet mogelijk is. Daarom is het even afwegen wat het beste is voor de situatie. Twijfel je, koop dan beter een mobiele installatie. Dan heb je altijd alles in één. 

Muziekinstallatie voor professioneel gebruik

Een goed begin is het halve werk, en een geluidsinstallatie kopen moet goed doordacht zijn. Een installatie kan vast zijn, maar de mobiele versie heeft veel meer mogelijkheden. Niet meer tillen met zware geluidsinstallaties, alle mobiele versies zijn voorzien van een handvat en wielen. Daardoor is de muziekinstallatie goed verplaatsbaar. Een dergelijke installatie wordt vaak gebruikt tijdens seminars, feestavonden of grote vergaderingen. Daar waar iets afgehuurd of georganiseerd wordt, komt een installatie altijd van pas. Ideaal voor de reizende presentator, muzikant en dj. 

Populaire licht en geluid producten