skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie België

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Levertijd : 1 dag       

 

 

  

   


 
  
     

 


 

 Sky audio Rotterdam


Complete dj set, speakers of een muziekinstallatie: Sky audio Rotterdam is officieel dealer van grote merken als Skytronic,Skytec,Beamz en Powerdynamics. Gericht op de muziekliefhebber of de professionele disk-jockey in heel Nederland. Als beginnende dj kan je niet zonder dj set. Veel grote dj's zijn ooit begonnen op een zolderkamertje of in hun garage en hebben met de jaren steeds meer geïnvesteerd in hun apparatuur. Eerst oefenen en dan verder gaan. Er is altijd een goede dj set te koop.

Sky audio Rotterdam, ook voor muziekinstallatie


Met een muziekinstallatie of geluidsinstallatie wordt stereogeluid met de beste kwaliteit weergegeven. Deze is te gebruiken voor thuis, op een feest of waar dan ook. De mobiele muziekinstallatie maakt het mogelijk om deze overal mee naar toe te nemen. Er zijn mogelijkheden om de tablet, laptop of telefoon erop aan te sluiten. Dit biedt nog meer mogelijkheden én voordelen. Door de accu is een mobiele muziekinstallatie overal te gebruiken, ook waar geen netstroom aanwezig is.

Boxen kopen bij Sky audio Rotterdam


Met boxen of speakers bepaal je hoe goed de muziek doorkomt. De inbouwspeaker is ideaal voor gebruik thuis maar ook binnen de horeca of andere gelegenheden. Kwaliteit met design gecombineerd. Losse boxen kopen zijn vooral ideaal om uit te breiden of te vernieuwen. Weerbestendige speakers zijn bovendien geschikt om buiten neer te zetten. Een box met een hoger wattage kan harder, maar gevoeligheid en frequentiebereik spelen ook een rol. Vraag hierin gerust advies.

Populaire licht en geluid producten